Frakt till Storbritannien

Vad kostar frakten till Storbritannien?

För beställningar över £400 är frakten till Storbritannien gratis. Fraktkostnaden för beställningar under £400 är £7. Fraktkostnad tillkommer i kassan. Vi har rabatter och kampanjer för kunder i Storbritannien året runt, så håll utkik efter exklusiva erbjudanden.

Hur lång tid tar det att få min beställning?

Beställningar som behandlas här kommer att ta 5-7 arbetsdagar att anlända till Storbritannien. Leveransinformation kommer att ges i din bekräftelse via e-post.

Hur kan jag spåra min beställning?

Du får ett FedEx-spårningsnummer när din beställning skickas till Storbritannien. Om du inte har fått ett spårningsnummer, vänligen kontakta oss via hjälpcentret.

Kan jag ändra min leveransadress?

Ja, bara om din beställning inte har skickats än. För att ändra din leveransadress, vänligen kontakta oss via hjälpcentret.

moms och tullavgifter

De totala avgifterna för beställningar inkluderar inga importskatter eller tullar.
Hills ansvarar inte för några import- eller tullavgifter som kunden ådrar sig för att importera varor till sin slutdestination. Om några tullar eller avgifter ska betalas kommer du att få ett e-postmeddelande från vår tredjepartsleverantör med instruktioner om hur du ska betala dessa avgifter. Observera att din beställning kanske inte levereras förrän dessa avgifter är betalda.
Om du har debiterats i onödan, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam för hjälp via vårt hjälpcenter.