tesla model 3 wood interior

Om oss

Vi är på en resa för den ultimata Tesla-upplevelsen.

Upplev Tesla Lyx.
Elegans på vägen.
Frigör Teslas potential.
Upplev Tesla Lyx.
Elegans på vägen.
Frigör Teslas potential.
Upplev Tesla Lyx.
Elegans på vägen.
Frigör Teslas potential.
Sedan 2019

Vi ger Tesla-ägare möjlighet att sticka ut i en värld av likriktning.

Drivna av ett outtröttligt engagemang för funktionell design och en djup beundran för Teslas minimalistiska estetik utvecklar Hills ingenjörer noggrant tillbehör som integreras sömlöst med Tesla Model 3 och Tesla Model Y. Varje tillbehör är noggrant handgjort och använder premium, naturliga material, allt i vår strävan att skapa en verkligt unik Tesla-upplevelse.

tesla wood interior production process

På Hills ger vi liv åt vår passion för Tesla genom att skapa exklusiva tillbehör och uppgraderingar speciellt anpassade för Tesla Model 3 och Model Y. Vårt fokus på dessa specifika modeller säkerställer en perfekt passform och sömlös integration som förbättrar din Tesla-upplevelse.

Vi tror på kraften i kvalitet. Våra produkter, från vår samling av äkta trä till våra premium golvskydd, är tillverkade av de finaste materialen och erbjuder en tidlös estetik och hållbart skydd för din Tesla-interiör.

man driving a tesla with wood trim

Stick ut i en värld av likriktning. Hills ger dig möjlighet att anpassa din Tesla med stilfulla eftermarknadstillbehör, vilket gör det möjligt för dig att visa upp din unika stil samtidigt som du njuter av lyxen och elegansen hos våra produkter.

Our approach

Vi delar samma drivkraft oavsett var vi är på väg, men oavsett var resan tar oss, ligger den verkliga sökningen alltid inom oss.

Innerst inne är vi alla människor, och vår unika förmåga ligger i vår förmåga att uttrycka vår kreativitet. Hills är dedikerat till att stärka individer att berätta sina egna historier och omfamna sin personliga stil. Genom våra högkvalitativa tillbehör för Model 3 & Model Y förbättrar vi Tesla-upplevelsen och väcker en passion för innovation och excellens.

Vår Berättelse

shared passion

"Jag hade turen att hitta min passion i en mycket ung ålder - att föreställa mig, designa och skapa varumärken som förenar konst med funktion. Det handlar inte om mode. Det handlar om personlig uttryck."

– Mehdi Izemmour, Grundare

Miljöengagemang

Det är en lång resa, men vår planet är värd det.

Vi tror att genom att förse mänskligheten, vår planet och vår ekonomi kan vi skapa förändring genom personligt uttryck. En passion för funktionell design och en uppskattning för den minimalistiska Tesla-estetiken.

Antal skyddade träd

Antal skyddade träd.

Utsläppsutjämning för frakt

Handla efter kategori

Upptäck ett brett utbud av noggrant utvalda tillbehör till Tesla Model 3 & Model Y, utformade för att förbättra din ägandeupplevelse. Bläddra bland intuitiva kategorier för enkel navigering och hitta den perfekta matchningen för att höja din Tesla-upplevelse.